Zoeken
Zoeken
Gymlessen

Gymrooster
Groep 0-1-2     dagelijks binnen- en buitenspel
Groep 3-4  woensdag van 10.30u tot 12.00u met busvervoer
Groep 5-6    maandag van 12.45u tot 14.45u met busvervoer
Groep 7-8  maandag van 12.45u tot 14.45u zonder busvervoer

Groep 0-1-2
Deze groep maakt gebruik van het speellokaal. De kinderen gymmen in gemakkelijke kleding. Zij hebben wel gymschoenen nodig, liefst zonder diepe profielzolen en veters; graag met elastieken band of klittenband. Wilt u zorgen voor een tas waarin wij de gymschoenen op school kunnen bewaren?

Groep 3 t/m 8
De gymlessen vinden plaats in sporthal De Kubus (De Meent 1 in Deurne). De kinderen gymmen in een korte broek met T-shirt (of een gympakje) en gymschoenen. Kan een kind een keer om wat voor reden dan ook niet mee gymmen, dan hebben we graag dat de ouder/verzorger een briefje schrijft of dit even mondeling laat weten.
Voor de veiligheid van uw eigen kind tijdens de gymlessen, vragen we u vriendelijk doch dringend om sieraden als kettinkjes, ringen en armbanden thuis af te doen. We krijgen ze soms moeilijk af en de sieraden kunnen verloren raken. Brillen zijn tijdens de gymles niet verzekerd.

De groepen 3, 4, 5,6 worden met de bus vervoerd. De groepen 7 en 8 lopen/fietsen samen naar de Kubus onder begeleiding van de leerkracht. Om 14.45u mogen zij zelfstandig naar huis (of kunnen ze worden opgehaald bij de Kubus).