Zoeken
Zoeken
Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang (BSO) wordt verzorgd door PUK. De buitenschoolse opvang sluit aan bij de uitgangspunten voor het pedagogisch handelen zoals de school die hanteert.

Natuurlijk wilt u dat uw kind in een gezellige, veilige omgeving lekker kan spelen met vrienden, sportieve en leuke activiteiten kan doen, een boekje kan lezen op de bank of even niets doen, voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar oud.
Samen met een vast team van gemotiveerde pedagogisch medewerkers doen we er alles aan om uw kind(eren) een zo leuk mogelijke en actieve tijd te bezorgen.
Op dit moment is er een BSO-groep op iedere maandag- dinsdag- en donderdagmiddag van 14:45u tot 18.30u. Bij voldoende belangstelling kan ook gebruik worden gemaakt van naschoolse opvang op andere dagen en voorschoolse opvang (van 7:30u 8:30u). Tijdens de vakanties is BSO Puk geopend op locatie Klingerveld 2. Op studiedagen wordt bekeken waar de BSO open is.

Wilt u meer weten over BSO Puk of wilt u zelf eens komen kijken? Neem gerust contact op voor een afspraak met Susan Welten van kinderopvang Puk: 06-57148409 of met de algemene administratie van  kinderopvang Puk: 0493-843582.

Voor algemene informatie en het opgeven van uw kind kunt u terecht op de site van kinderopvang Puk: www.kdv-puk.nl